Bloemen en planten in Diest | Belle Fleur
Hasseltsestraat 72, 3290 Diest     013/31.44.79 – 0472/28.60.06
Inloggen

Over Kimberly

Bloemen en planten in Diest: ontdek de passie van Kimberly van Belle Fleur
Geen feestje zonder bloemen, koffie en koek!

ONTDEK DE PASSIE VAN KIMBERLY

VAN ERGOTHERAPEUT TOT BLOEMIST

Kimberly studeerde ergotherapie, maar al snel gooide ze haar professionele leven om. Met Belle Fleur combineert ze haar ondernemingstalent met haar passie voor bloemen. Als ergotherapeut heeft ze een groot inlevingsvermogen: ze voelt klanten goed aan en helpt hen gericht verder. Geen wonder dus dat iedere klant bij Belle Fleur een tevreden klant is!

DUBBELE PASSIE

Bloemen zijn niet de enige passie van Kimberly. Iedereen die Kimberly wat beter kent, weet dat ze gek is op zoet. En wat drink je bij zoetigheid? Koffie natuurlijk! Of chocomelk, thee, een lekker wijntje of zelfs bier. Doet er niet toe. Lust ze allemaal en combineert ze nu ook allemaal in haar conceptstore Florista Barista. Een gezellige plaats om te genieten van het ‘goede leven’.

STEUN EN TOEVERLAAT

Om elke klant of die nu komt voor bloemen of voor koffie en koek de beste service te kunnen bieden, kan ze rekenen op een gedreven team dames die de dagelijkse werking in de winkel ondersteunen. En ’s avonds eens stoom aflaten of juist helemaal tot rust komen, doet ze thuis samen met haar zoontjes Jack en Scott en echtgenoot Wim. Hem kan je op drukke momenten ook wel al eens aantreffen in de winkel voor het werk achter de schermen.

Bloemen en planten kopen in Diest die je dag opfleuren?

Kom langs in de winkel of neem contact op.

Comments are closed.

 • Belle Fleur(t) je op!

  In het centrum van Diest ligt Belle Fleur, een gezellige bloemenwinkel met koffiebar. In het trendy interieur beleef je de passie voor bloemen terwijl je er geniet van een heerlijke latté, cappuccino, thee of net iets sterkers. Kimberly tovert jouw wensen vakkundig om tot een fleurige creatie voor elke gelegenheid, maar weet ook hoe ze jouw koffie nog lekkerder kan doen smaken met een lekker stukje taart of een stevige muffin erbij. Bij Belle Fleur spreekt men dus van Florista Barista. Het beste van twee werelden samen gebracht in een stevig concept.

 • Contact

  Belle Fleur
  Hasseltsestraat 72
  3290 Diest

  Telefoon
  013/31.44.79 – 0472/28.60.06

  E-mail
  info@bellefleuronline.be

  Openingstijden
  Florista    Barista
  ma-za: 9–18u
  zo: 9–14u
  do: gesloten