Over Belle Fleur - Belle Fleur
Hasseltsestraat 72, 3290 Diest     013/31.44.79 – 0472/28.60.06
Inloggen

Over Belle Fleur

I love the smell of flowers, fresh coffee and new beginnings
I love the smell of flowers, fresh coffee and new beginnings
BELLE FLEUR(T) JE OP!

Voor valentijn, Moederdag, een huwelijk of verjaardag… of gewoon zomaar: een bloemetje van Belle Fleur is altijd een goed idee! Want bloemen fleuren, letterlijk en figuurlijk, zelfs de meest grijze dag op.

BLOEMEN EN KOFFIE

Belle Fleur is een gezellige bloemenwinkel met koffiebar in de winkelstraat van Diest, vlak bij het ziekenhuis. Zodra je er binnenstapt, beleef je de passie voor bloemen en wordt je ondergedompeld in de warme geur van koffie. Wil je gewoon genieten van een kopje koffie met wat zoet erbij? Dat kan! Ben je op zoek naar het ideale bloemengeschenk? Dan ben je ook aan het juiste adres. Misschien een take away koffie bij vertrek?

VAN BOON TOT GROENE PLANT

Kimberly start in 2010 met een bloemenwebshop. Al snel vliegen de boeketten en bloemstukken de deur uit. Zes jaar later is de webshop nog altijd een groot succes, en beslist Kimberly om ook een bloemenwinkel te openen. Eén ding staat vast: haar liefde voor bloemen neemt alleen maar toe. Maar ergens blijft ze nog steeds op haar honger zitten. De goesting om mensen te verwennen met koffie en zoetigheden! En daar is dan die mogelijkheid! Een ideaal pand in dezelfde winkelstraat leent zich perfect tot de combinatie van een bloemenwinkel met koffiebar. En zo is dan het huidige concept ‘Florista Barista’ geboren!

VERTROUW OP VERS

Belle Fleur staat voor de mooiste verse bloemen. Daar kun je op vertrouwen. Wij zetten voor jou de bloemetjes buiten!

GESLAAGD CONCEPT

Genieten van een drankje naar keuze met iets zoek erbij, in een aangenaam kader met een ruim aanbod aan snijbloemen, boeketten, bloemenstukken en trendy decoratieartikelen.

PERSOONLIJK

Belle Fleur staat ook voor een persoonlijke service met creatief advies. Wij zijn Belle Fleur… Wie ben jij?

Belle Fleur zet voor jou de bloemetjes buiten!

EEN FLEURIG FEESTJE

Iets te vieren? Belle Fleur maakt er graag een fleurig feestje van. Laat je bloemen thuis leveren of kom langs in de winkel om jouw geschenk of feestelijke decoratie te bespreken. Voor een feestje met net dat tikkeltje meer!

De mooiste bloemen kopen in Diest of gezellig koffiekletsen? Wij verwelkomen jou graag in onze conceptstore!

Comments are closed.

 • Belle Fleur(t) je op!

  In het centrum van Diest ligt Belle Fleur, een gezellige bloemenwinkel met koffiebar. In het trendy interieur beleef je de passie voor bloemen terwijl je er geniet van een heerlijke latté, cappuccino, thee of net iets sterkers. Kimberly tovert jouw wensen vakkundig om tot een fleurige creatie voor elke gelegenheid, maar weet ook hoe ze jouw koffie nog lekkerder kan doen smaken met een lekker stukje taart of een stevige muffin erbij. Bij Belle Fleur spreekt men dus van Florista Barista. Het beste van twee werelden samen gebracht in een stevig concept.

 • Contact

  Belle Fleur
  Hasseltsestraat 72
  3290 Diest

  Telefoon
  013/31.44.79 – 0472/28.60.06

  E-mail
  info@bellefleuronline.be

  Openingstijden
  Florista    Barista
  ma-za: 9–18u
  zo: 9–14u
  do: gesloten