Online bloemen bestellen | Belle Fleur
Hasseltsestraat 72, 3290 Diest     013/31.44.79 – 0472/28.60.06
Inloggen

Hoe bestellen?

In onze webshop kan je de volgende categorieën terugvinden: bloemstukken, boeketten, fleurige geschenken, planten en rouwarrangementen.  Aan de hand van de foto’s kan je makkelijk een keuze maken. Heb je echter een bepaald budget voorzien of ben je op zoek naar iets specifiek, dan kan je ook gebruik maken van de prijsfilter of zoeken op een bepaald trefwoord.

De gekozen producten voeg je toe aan het winkelmandje en je kiest hierbij dan of je deze wil laten leveren of komt afhalen in de winkel in Diest. Bij het afronden van de bestelling dien je alle nodige gegevens in te vullen en heb je ook de mogelijkheid om het levertijdstip en het leveradres -indien verschillend van het facturatie-adres- in te geven. Je hebt bovendien de optie om een gratis wenskaartje toe te voegen (eventueel vrije tekst in te geven).

Tot slot dien je nog aan te geven op welke manier je wenst te betalen en moeten de algemene voorwaarden worden aanvaard. Dan kan de bestelling worden geplaatst. Hiervan krijg je een bevestiging via mail en je zal aansluitend door Kimberly persoonlijk worden gecontacteerd.

Onderstaande tabel geeft een overzicht van de gemeenten waar kan worden geleverd en de leveringskosten die hieraan gekoppeld zijn.

Aarschot 10 €
Alken 16 €
Bekkevoort 6 €
Beringen 10 €
Diest en deelgemeenten 0 €
Geetbets 10 €
Glabbeek 10 €
Halen 6 €
Ham 20 €
Hasselt 15 €
Herk-de-Stad 12 €
Herselt 15 €
Heusden-Zolder 15 €
Holsbeek 15 €
Kortenaken 10 €
Laakdal 12 €
Lubbeek 16 €
Lummen 7 €
Meerhout 20 €
Nieuwerkerken 16 €
Scherpenheuvel-Zichem 6 €
Tessenderlo 10 €
Tielt-Winge 10 €
Zonhoven 15 €

Levering is tijdens weekdagen mogelijk vóór 8u45 en na 18u15. Tijdens het weekend is het levertijdstip onderling overeen te komen.

Comments are closed.

 • Belle Fleur(t) je op!

  In het centrum van Diest ligt Belle Fleur, een gezellige bloemenwinkel met koffiebar. In het trendy interieur beleef je de passie voor bloemen terwijl je er geniet van een heerlijke latté, cappuccino, thee of net iets sterkers. Kimberly tovert jouw wensen vakkundig om tot een fleurige creatie voor elke gelegenheid, maar weet ook hoe ze jouw koffie nog lekkerder kan doen smaken met een lekker stukje taart of een stevige muffin erbij. Bij Belle Fleur spreekt men dus van Florista Barista. Het beste van twee werelden samen gebracht in een stevig concept.

 • Contact

  Belle Fleur
  Hasseltsestraat 72
  3290 Diest

  Telefoon
  013/31.44.79 – 0472/28.60.06

  E-mail
  info@bellefleuronline.be

  Openingstijden
  Florista    Barista
  ma-za: 9–18u
  zo: 9–14u
  do: gesloten